Download lagu Balik Kanan Wae - Happy Asmara (Cover by Woro Widowati) Mp3

Balik Kanan Wae - Happy Asmara (Cover by Woro Widowati)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 30.776

Duration: 04:06

MP3 size: 3.32 MB

Date: 12 February 2020

Download Lagu Balik Kanan Wae - Happy Asmara (Cover by Woro Widowati) MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Balik Kanan Wae - Happy Asmara (Cover by Woro Widowati) MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Balik Kanan Wae - Happy Asmara (Cover by Woro Widowati) terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Balik Kanan Wae - Happy Asmara (Cover by Woro Widowati)
Artist :Woro Widowati
Duration :04:06
View :30.776
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Balik Kanan Wae - Happy Asmara (Cover by Woro Widowati)

Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
Ati iki langsung iso tresno rasane
Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku
Naliko nyawang esem lan guyumu

Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni
Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e

Sepurane aku wes tresno sliramu
Snadyan aku iki dudu pilihan mu
Mending tak ikhlasno
Dari pada cidro
Mugo kowe bahagia karo wong liyo

Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e
Wes wes cukup mending balik kanan wae

Download Lagu Gratis Balik Kanan Wae - Happy Asmara (Cover by Woro Widowati) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Balik Kanan Wae - Happy Asmara (Cover by Woro Widowati) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Balik Kanan Wae - Happy Asmara (Cover by Woro Widowati).

Tags:

Balik Kanan Wae - Happy Asmara (Cover by Woro Widowati), Balik Kanan Wae - Happy Asmara (Cover by Woro Widowati) mp3, lagu Balik Kanan Wae - Happy Asmara (Cover by Woro Widowati), download Balik Kanan Wae - Happy Asmara (Cover by Woro Widowati), Balik Kanan Wae - Happy Asmara (Cover by Woro Widowati) mp3 download, download lagu Balik Kanan Wae - Happy Asmara (Cover by Woro Widowati) mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home