Download lagu Dalan Liyane - Hendra Kumbara (Cover by Woro Widowati) Mp3

Dalan Liyane - Hendra Kumbara (Cover by Woro Widowati)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 73.574

Duration: 04:17

MP3 size: 3.53 MB

Date: 11 February 2020

Download Lagu Dalan Liyane - Hendra Kumbara (Cover by Woro Widowati) MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Dalan Liyane - Hendra Kumbara (Cover by Woro Widowati) MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Dalan Liyane - Hendra Kumbara (Cover by Woro Widowati) terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Dalan Liyane - Hendra Kumbara (Cover by Woro Widowati)
Artist :Woro Widowati
Duration :04:17
View :73.574
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Dalan Liyane - Hendra Kumbara (Cover by Woro Widowati)

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Download Lagu Gratis Dalan Liyane - Hendra Kumbara (Cover by Woro Widowati) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Dalan Liyane - Hendra Kumbara (Cover by Woro Widowati) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dalan Liyane - Hendra Kumbara (Cover by Woro Widowati).

Tags:

Dalan Liyane - Hendra Kumbara (Cover by Woro Widowati), Dalan Liyane - Hendra Kumbara (Cover by Woro Widowati) mp3, lagu Dalan Liyane - Hendra Kumbara (Cover by Woro Widowati), download Dalan Liyane - Hendra Kumbara (Cover by Woro Widowati), Dalan Liyane - Hendra Kumbara (Cover by Woro Widowati) mp3 download, download lagu Dalan Liyane - Hendra Kumbara (Cover by Woro Widowati) mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home