Download lagu Denny Caknan - Sampek Tuwek Mp3

Denny Caknan - Sampek Tuwek

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 847.770

Duration: 05:21

MP3 size: 3.44 MB

Date: 29 August 2019

Download Lagu Denny Caknan - Sampek Tuwek MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Denny Caknan - Sampek Tuwek MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Denny Caknan - Sampek Tuwek terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Denny Caknan - Sampek Tuwek
Artist :Denny Caknan
Duration :05:21
View :847.770
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Denny Caknan - Sampek Tuwek

Seneng seneng bareng,
susah susah bareng
Nyanding sliramu,
sayang sliramu

Wes tak angen angen
We bakal dadi jodohku
Wes tak angen angen
Kowe dadi pilihanku

Tenang rasah sepangeng
Tenang aku wes seneng
Rene rangkulen aku
Tak nggo sangu turuku

Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Rasah nduwe roso aku ninggalno
Awak’e dewe wes dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine, sayang sayangan neng kene
Siji siji ne wong seng gawe ayem’e ati
Gawe urepku seneng, mesem saben bengi
Hu, wo….

Wes tak angen angen
We bakal dadi jodohku

Ooo..
Seneng seneng bareng,
susah susah bareng
Nyanding sliramu,
sayang sliramu

Wes tak angen angen
We bakal dadi jodohku
Wes tak angen angen
Kowe dadi pilihanku

Tenang rasah sepangeng
Tenang aku wes seneng
Rene rangkulen aku
Tak nggo sangu turuku

Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Rasah nduwe roso aku ninggalno
Awak’e dewe wes dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
Siji siji ne wong seng gawe ayem’e ati
Gawe urepku seneng, mesem saben bengi

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
Siji siji ne wong seng gawe ayem’e ati
Gawe urepku seneng, mesem saben bengi
Hu, wo….

Gawe urepku, hoo..
Mesem saben bengi

Download Lagu Gratis Denny Caknan - Sampek Tuwek di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Denny Caknan - Sampek Tuwek Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan - Sampek Tuwek.

Tags:

Denny Caknan - Sampek Tuwek, Denny Caknan - Sampek Tuwek mp3, lagu Denny Caknan - Sampek Tuwek, download Denny Caknan - Sampek Tuwek, Denny Caknan - Sampek Tuwek mp3 download, download lagu Denny Caknan - Sampek Tuwek mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home