Download lagu Dhevy Geranium - Cidro Didi Kempot (Reggae Version) Mp3

Dhevy Geranium - Cidro Didi Kempot (Reggae Version)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 9.947

Duration: 04:54

MP3 size: 3.28 MB

Date: 12 August 2019

Download Lagu Dhevy Geranium - Cidro Didi Kempot (Reggae Version) MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Dhevy Geranium - Cidro Didi Kempot (Reggae Version) MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Dhevy Geranium - Cidro Didi Kempot (Reggae Version) terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Dhevy Geranium - Cidro Didi Kempot (Reggae Version)
Artist :Dhevy Geranium
Duration :04:54
View :9.947
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Dhevy Geranium - Cidro Didi Kempot (Reggae Version)

Wis sakmestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Download Lagu Gratis Dhevy Geranium - Cidro Didi Kempot (Reggae Version) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Dhevy Geranium - Cidro Didi Kempot (Reggae Version) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dhevy Geranium - Cidro Didi Kempot (Reggae Version).

Tags:

Dhevy Geranium - Cidro Didi Kempot (Reggae Version), Dhevy Geranium - Cidro Didi Kempot (Reggae Version) mp3, lagu Dhevy Geranium - Cidro Didi Kempot (Reggae Version), download Dhevy Geranium - Cidro Didi Kempot (Reggae Version), Dhevy Geranium - Cidro Didi Kempot (Reggae Version) mp3 download, download lagu Dhevy Geranium - Cidro Didi Kempot (Reggae Version) mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home