Download lagu Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji Mp3

Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 18.110

Duration: 05:37

MP3 size: 4.52 MB

Date: 11 September 2019

Download Lagu Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji
Artist :Dhevy Geranium
Duration :05:37
View :18.110
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji

Bebasan koyo ngenteni
Udan ning mongso ketigo
Najan mung sedelo ora dadi ngopo
Penting iso ngademke ati

Semono ugo rasane atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra kroso setaun kowe ninggal aku
Kangen
Kangen’e atiku

Aku sik kelingan naliko nang pelabuhan
Kowe janji lungo ra ono sewulan
Nanging saiki wes luwih ing janji
Nyatane kowe ora bali-bali

Ning pelabuhan tanjung mas kene
Biyen aku ngeterke kowe
Ning pelabuhan semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe

Semono ugo rasane atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra kroso setaun kowe ninggal aku
Kangen
Kangen’e atiku

Aku sik kelingan naliko nang pelabuhan
Kowe janji lungo ra ono sewulan
Nanging saiki wes luwih ing janji
Nyatane kowe ora bali-bali

Ning pelabuhan tanjung mas kene
Biyen aku ngeterke kowe
Ning pelabuhan semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe

Ning pelabuhan tanjung mas kene
Biyen aku ngeterke kowe
Ning pelabuhan semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe

Download Lagu Gratis Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji.

Tags:

Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji, Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji mp3, lagu Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji, download Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji, Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji mp3 download, download lagu Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home