Download lagu Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) Mp3

Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 11.469

Duration: 05:49

MP3 size: 3.22 MB

Date: 29 July 2019

Download Lagu Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version)
Artist :Dhevy Geranium
Duration :05:49
View :11.469
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version)

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso neng ati
Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki

Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan
Ra iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Ora ono niatku ngelarani atimu
Rungokno aku senajano aku sing kleru
Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku le nglarani

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nanging wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Download Lagu Gratis Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version).

Tags:

Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version), Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) mp3, lagu Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version), download Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version), Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) mp3 download, download lagu Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home