Download lagu Didi Kempot - Cidro Mp3

Didi Kempot - Cidro

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 362.140

Duration: 04:21

MP3 size: 5.16 MB

Date: 9 August 2019

Download Lagu Didi Kempot - Cidro MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Didi Kempot - Cidro MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Didi Kempot - Cidro terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Didi Kempot - Cidro
Artist :Didi Kempot
Duration :04:21
View :362.140
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Didi Kempot - Cidro

Wis sakmestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Download Lagu Gratis Didi Kempot - Cidro di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Didi Kempot - Cidro Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot - Cidro.

Tags:

Didi Kempot - Cidro, Didi Kempot - Cidro mp3, lagu Didi Kempot - Cidro, download Didi Kempot - Cidro, Didi Kempot - Cidro mp3 download, download lagu Didi Kempot - Cidro mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home