Download lagu Dimas Gepenk - Tresno Tekane Mati (Cover) Mp3

Dimas Gepenk - Tresno Tekane Mati (Cover)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 6.120

Duration: 03:28

MP3 size: 4.70 MB

Date: 26 July 2019

Download Lagu Dimas Gepenk - Tresno Tekane Mati (Cover) MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Dimas Gepenk - Tresno Tekane Mati (Cover) MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Dimas Gepenk - Tresno Tekane Mati (Cover) terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Dimas Gepenk - Tresno Tekane Mati (Cover)
Artist :Dimas Gepenk
Duration :03:28
View :6.120
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Dimas Gepenk - Tresno Tekane Mati (Cover)

Aku ra lilo pisah marang sliramu
Mergo omongan dadi salah paham
Janjimu tak patenke ing jero rogo iki
Supoyo tansah kelingan sliramu

Wong lanang liyane ra bakal ganteni
Jenengmu tak ukir sakjroning ati

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali
Tok duakke ora popp tresnoku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu

Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
Yen pancen kowe kroso gek ndang bali
Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu
Aku ra pengen ngopo ngopo pengene ming ketemu

Wes setaun aku mesti ngenteni tekamu
Sliramu kegowo njero impenku

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu balik
Tok duakke ora pop tresnoku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali
Tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu

Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
Yen pancen kowe kroso gek ndang bali
Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu
Aku ra pengen ngopo ngopo pengene ming ketemu

Wes setaun aku mesti ngenteni tekamu
Sliramu kegowo njero impenku

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu balik
Tok duakke ora pop tresnoku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali
Tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu

Download Lagu Gratis Dimas Gepenk - Tresno Tekane Mati (Cover) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Dimas Gepenk - Tresno Tekane Mati (Cover) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dimas Gepenk - Tresno Tekane Mati (Cover).

Tags:

Dimas Gepenk - Tresno Tekane Mati (Cover), Dimas Gepenk - Tresno Tekane Mati (Cover) mp3, lagu Dimas Gepenk - Tresno Tekane Mati (Cover), download Dimas Gepenk - Tresno Tekane Mati (Cover), Dimas Gepenk - Tresno Tekane Mati (Cover) mp3 download, download lagu Dimas Gepenk - Tresno Tekane Mati (Cover) mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home