Download lagu Dj Ngomong Apik Apik - Vita Alvia Mp3

Dj Ngomong Apik Apik - Vita Alvia

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 23.820

Duration: 05:31

MP3 size: 4.35 MB

Date: 15 December 2019

Download Lagu Dj Ngomong Apik Apik - Vita Alvia MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Dj Ngomong Apik Apik - Vita Alvia MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Dj Ngomong Apik Apik - Vita Alvia terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Dj Ngomong Apik Apik - Vita Alvia
Artist :Vita Alvia
Duration :05:31
View :23.820
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Dj Ngomong Apik Apik - Vita Alvia

Paran baen hang dijaluk
Yo wis isun turuti
Akeh hang riko karep
Yo wis isun lakoni

Sak mendi seh gedine dunyo
Nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
Nafsu ring dodo

*
Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Suyo lali lalian
Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi-suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning
Ngaboti riko
Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Njaluk sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoooo...
Cukup semene

Kembali Ke : *

Download Lagu Gratis Dj Ngomong Apik Apik - Vita Alvia di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Dj Ngomong Apik Apik - Vita Alvia Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dj Ngomong Apik Apik - Vita Alvia.

Tags:

Dj Ngomong Apik Apik - Vita Alvia, Dj Ngomong Apik Apik - Vita Alvia mp3, lagu Dj Ngomong Apik Apik - Vita Alvia, download Dj Ngomong Apik Apik - Vita Alvia, Dj Ngomong Apik Apik - Vita Alvia mp3 download, download lagu Dj Ngomong Apik Apik - Vita Alvia mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home