Download lagu GMLT - Lalekno Mp3

GMLT - Lalekno

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 19.518

Duration: 05:49

MP3 size: 3.15 MB

Date: 15 September 2019

Download Lagu GMLT - Lalekno MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu GMLT - Lalekno MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu GMLT - Lalekno terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :GMLT - Lalekno
Artist :GMLT
Duration :05:49
View :19.518
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: GMLT - Lalekno

Kowe sing slalu tak banggakke
Sak iki aku ngerti kowe
Sing sak tenanne

Kowe ra seapik sing tak kiro
Kowe ra seapik sing tak karepno
Gawe ati kuciwo

Lilakke lalekke kabeh
Ra perlu tak rasakke
Loro lan perihku kowe sing nggawe bubrah

Wis kabeh tak ngehke tresnaku nggo kowe
Lan sakiki aku sadar kowe wis nggawe nyesel atiku
Nanging nyatane susah sing tak rasakke
Mergo sliramu ora podo karo janjimu

Rap:
Dek jebul koyo ngene balesanmu ning aku
Setelah sekian lama kau berjalan denganku
Akhire aku sadar kowe amung dolanan
Ra nyongko aku ngopo kowe kok tego tenan

Aku wes berjuang opo wae tak lakoni
Tiwas aku ngerti jebul kowe mung ngapusi
Senadyan kowe ngerti nangis neng njero ati iki
Kowe ra peduli
..

Lilakke lalekke kabeh
Ra perlu tak rasakke
Loro lan perihku kowe sing nggawe bubrah

(Lilakke lalekke kabeh
Ra perlu tak rasakke
Loro lan perihku kowe sing nggawe bubrah)

Wis kabeh tak ngehke tresnaku nggo kowe
Lan sakiki aku sadar kowe wis nggawe nyesel atiku
Nanging nyatane susah sing tak rasakke
Mergo sliramu ora podo karo janjimu

Rap:
Sak iki wis cukup ora ngarep sak luwihe
Sak iki wis cukup monggo yen arep ninggalke
Amergo ati iki uwes cukup ikhlaske
Nerimo opo anane


Wis kabeh tak ngehke tresnaku nggo kowe
Lan sakiki aku sadar kowe wis nggawe nyesel atiku
Nanging nyatane susah sing tak rasakke
Mergo sliramu ora podo karo janjimu

Mergo sliramu ora podo karo janjimu
Mergo sliramu ora podo karo janjimu

Download Lagu Gratis GMLT - Lalekno di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu GMLT - Lalekno Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu GMLT - Lalekno.

Tags:

GMLT - Lalekno, GMLT - Lalekno mp3, lagu GMLT - Lalekno, download GMLT - Lalekno, GMLT - Lalekno mp3 download, download lagu GMLT - Lalekno mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home