Download lagu GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik) Mp3

GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 61.881

Duration: 04:39

MP3 size: 4.83 MB

Date: 19 August 2019

Download Lagu GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik) MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik) MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik) terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik)
Artist :GuyonWaton
Duration :04:39
View :61.881
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik)

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe
Wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe
Wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati

Download Lagu Gratis GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik).

Tags:

GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik), GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik) mp3, lagu GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik), download GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik), GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik) mp3 download, download lagu GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik) mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home