Download lagu GuyonWaton - Ora Masalah Mp3

GuyonWaton - Ora Masalah

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 79.198

Duration: 04:23

MP3 size: 5.97 MB

Date: 12 June 2019

Download Lagu GuyonWaton - Ora Masalah MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu GuyonWaton - Ora Masalah MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu GuyonWaton - Ora Masalah terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :GuyonWaton - Ora Masalah
Artist :GuyonWaton
Duration :04:23
View :79.198
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: GuyonWaton - Ora Masalah

kowe pernah ono ning atiku
janji ora bakal ninggalke aku
saiki kowe lungo mblenjani janjimu
ninggalne loro ning njero dodo, ora masalah

lambemu sing lamis gawe atiku keiris
ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
isone gawe loro, lorone ning njero ati

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
ketimbang nggawe atiku ajur

lambemu sing lamis gawe atiku keiris
ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
isone gawe loro, lorone ning njero ati

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
ketimbang nggawe atiku ajur

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
ora masalah, sabarku turah-turah
ketimbang nggawe atiku bubrah
ketimbang nggawe uripku susah

Download Lagu Gratis GuyonWaton - Ora Masalah di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu GuyonWaton - Ora Masalah Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu GuyonWaton - Ora Masalah.

Tags:

GuyonWaton - Ora Masalah, GuyonWaton - Ora Masalah mp3, lagu GuyonWaton - Ora Masalah, download GuyonWaton - Ora Masalah, GuyonWaton - Ora Masalah mp3 download, download lagu GuyonWaton - Ora Masalah mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home