Download lagu Happy Asmara - Salah Mp3

Happy Asmara - Salah

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 26.970

Duration: 04:37

MP3 size: 3.63 MB

Date: 11 February 2020

Download Lagu Happy Asmara - Salah MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Happy Asmara - Salah MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Happy Asmara - Salah terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Happy Asmara - Salah
Artist :Happy Asmara
Duration :04:37
View :26.970
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Happy Asmara - Salah

Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..

Aku ngerti aku iki sopo
Arep tresno aku wedi doso
Arep sambat nanging karo sopo
Aku ngerti kowe ndek'e wong liyo..

*)
Sepurane yen aku iki salah
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
Arep tak selehne aku ora iso
Lek tak angkat aku soyo loro..

Reff :
Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..

*)
Sepurane yen aku iki salah
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
Arep tak selehne aku ora iso
Lek tak angkat aku soyo loro..

Reff :
Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..

Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki

Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..
Masio kowe wes duwene dek'e..

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Salah di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara - Salah Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Salah.

Tags:

Happy Asmara - Salah, Happy Asmara - Salah mp3, lagu Happy Asmara - Salah, download Happy Asmara - Salah, Happy Asmara - Salah mp3 download, download lagu Happy Asmara - Salah mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home