Download lagu Jihan Audy - Konco Rindu Mp3

Jihan Audy - Konco Rindu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 13.648

Duration: 05:06

MP3 size: 4.82 MB

Date: 4 August 2019

Download Lagu Jihan Audy - Konco Rindu MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Jihan Audy - Konco Rindu MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Jihan Audy - Konco Rindu terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Jihan Audy - Konco Rindu
Artist :Jihan Audy
Duration :05:06
View :13.648
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Jihan Audy - Konco Rindu

Tenane aku pingin ungkapne tresno
Sing amung tak simpen neng njero dodo
Mergo tansah abot sing tak songgo
Anane ku mung mbok anggep sewates konco

Maju mundur yen ketemu ra wani kondo
Nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo
Sampe kapan tak pendem roso cinta
Opo selawase amung dadi konco mesra

Slalu teringat saat bersama
Walaupun jarak memisahkan kita
Karena cintaku bersemi di dalam dada

Nadyan adoh jarak sliramu
Nanging tansah eling sedep esemmu
Pingin rasane tansah neng sandingmu
Gawe tombo roso kasmaranku

Padange rembulan ra iso madhangi atiku
Terange lintang ra iso ngilangi kangenku
Wangimu iseh nempel ning njero dodoku
Nanging aku sadar yen sliramu sewates koncoku

Tenane aku pingin ngungkapne tresno
Sing amung tak simpen neng njero dodo
Mergo tansah abot sing tak songgo
Anane ku mung mbok anggep sewates konco

Maju mundur yen ketemu ra wani kondo
Nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo
Sampe kapan tak pendem roso cinta
Opo selawase amung dadi konco mesra

Slalu teringat saat bersama
Walaupun jarak memisahkan kita
Karena cintaku bersemi di dalam dada

Nadyan adoh jarak sliramu
Nanging tansah eling sedep esemmu
Pingin rasane tansah neng sandingmu
Gawe tombo roso kasmaranku

Padange rembulan ra iso madhangi atiku
Terange lintang ra iso ngilangi kangenku
Wangimu iseh nempel ning njero dodoku
Nanging aku sadar yen sliramu sewates koncoku

Tenane aku pingin ngungkapne tresno
Sing amung tak simpen neng njero dodo
Mergo tansah abot sing tak songgo
Anane ku mung mbok anggep sewates konco

Maju mundur yen ketemu ra wani kondo
Nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo
Sampe kapan tak pendem roso cinta
Opo selawase amung dadi konco mesra

Tenane aku pingin ngungkapne tresno
Sing amung tak simpen neng njero dodo
Mergo tansah abot sing tak songgo
Anane ku mung mbok anggep sewates konco

Maju mundur yen ketemu ra wani kondo
Nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo
Sampe kapan tak pendem roso cinta
Opo selawase amung dadi konco mesra

Download Lagu Gratis Jihan Audy - Konco Rindu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Jihan Audy - Konco Rindu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Jihan Audy - Konco Rindu.

Tags:

Jihan Audy - Konco Rindu, Jihan Audy - Konco Rindu mp3, lagu Jihan Audy - Konco Rindu, download Jihan Audy - Konco Rindu, Jihan Audy - Konco Rindu mp3 download, download lagu Jihan Audy - Konco Rindu mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home