Download lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan Mp3

Jihan Audy - Wegah Kelangan

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 34.036

Duration: 04:41

MP3 size: 3.17 MB

Date: 4 August 2019

Download Lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Jihan Audy - Wegah Kelangan
Artist :Jihan Audy
Duration :04:41
View :34.036
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Jihan Audy - Wegah Kelangan

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso neng ati
Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki

Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan
Ra iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Ora ono niatku ngelarani atimu
Rungokno aku senajano aku sing kleru
Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku le nglarani

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nanging wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Download Lagu Gratis Jihan Audy - Wegah Kelangan di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan.

Tags:

Jihan Audy - Wegah Kelangan, Jihan Audy - Wegah Kelangan mp3, lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan, download Jihan Audy - Wegah Kelangan, Jihan Audy - Wegah Kelangan mp3 download, download lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home