Download lagu Lintang Ati - Safira Inema Mp3

Lintang Ati - Safira Inema

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 45.605

Duration: 05:19

MP3 size: 4.26 MB

Date: 26 July 2019

Download Lagu Lintang Ati - Safira Inema MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Lintang Ati - Safira Inema MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Lintang Ati - Safira Inema terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Lintang Ati - Safira Inema
Artist :Safira Inema
Duration :05:19
View :45.605
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Lintang Ati - Safira Inema

Lintang sing ono ning wengi
Gawe kengen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gae bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu doh ningmas seng dadi memanike kalbu
Mung sliramu mung sing onok ning atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titepne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan baten pingin ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kengen
Kangen sing ning njero dodoku
Gedine roso tresno iki amung tak simpen
Ning njero ati

Lintang sing ono ning wengi
Gawe kengen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gae bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu doh ningmas seng dadi memanike kalbu
Mung sliramu mung sing onok ning atiku
Aku tresno sliramu

 
Ning angin tak titepne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan baten pingin ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kengen
Kangen sing ning njero dodoku
Gedine roso tresno iki amung tak simpen
Ning njero ati

Download Lagu Gratis Lintang Ati - Safira Inema di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Lintang Ati - Safira Inema Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Lintang Ati - Safira Inema.

Tags:

Lintang Ati - Safira Inema, Lintang Ati - Safira Inema mp3, lagu Lintang Ati - Safira Inema, download Lintang Ati - Safira Inema, Lintang Ati - Safira Inema mp3 download, download lagu Lintang Ati - Safira Inema mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home