Download lagu Ndarboy Genk - Balungan Kere Mp3

Ndarboy Genk - Balungan Kere

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 162.186

Duration: 05:44

MP3 size: 5.13 MB

Date: 6 September 2019

Download Lagu Ndarboy Genk - Balungan Kere MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Ndarboy Genk - Balungan Kere MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Ndarboy Genk - Balungan Kere terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Ndarboy Genk - Balungan Kere
Artist :Ndarboy Genk
Duration :05:44
View :162.186
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Ndarboy Genk - Balungan Kere

Mbiyen aku tau kelangan
Nganti sakiki isih kelingan
Kowe sing tak anti anti
Bebrayan tekane pati
Jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan balungan kere
Ora gelo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Sing penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Download Lagu Gratis Ndarboy Genk - Balungan Kere di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Ndarboy Genk - Balungan Kere Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Ndarboy Genk - Balungan Kere.

Tags:

Ndarboy Genk - Balungan Kere, Ndarboy Genk - Balungan Kere mp3, lagu Ndarboy Genk - Balungan Kere, download Ndarboy Genk - Balungan Kere, Ndarboy Genk - Balungan Kere mp3 download, download lagu Ndarboy Genk - Balungan Kere mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home