Download lagu Ndarboy Genk - Wong Perantauan Mp3

Ndarboy Genk - Wong Perantauan

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 11.587

Duration: 04:17

MP3 size: 3.71 MB

Date: 9 September 2019

Download Lagu Ndarboy Genk - Wong Perantauan MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Ndarboy Genk - Wong Perantauan MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Ndarboy Genk - Wong Perantauan terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Ndarboy Genk - Wong Perantauan
Artist :Ndarboy Genk
Duration :04:17
View :11.587
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Ndarboy Genk - Wong Perantauan

Pancen ora gampang
Koyo seng mbok sawang
Aku kerja lungo adoh
Neng perantaun

Mugo - mugo gusti
Ngijabahi kabeh
Seng tak karepati...

Pancen ora nyono
Uripku neng kuto
Kerjo abot neng kene
Karep urip mulyo

Ninggal keluargo
Adoh anak bojo
Adoh karo wong tuo

Yowis ngene kahanan
Dadi wong perantauan
Urip sakbendinane
Kudu tak tanggung dewe

Ora entuk gresulo
Arep sambat ro sopo
Snajan hasil ra sepiro
Seng penting pasrah
Karo seng kuoso

Pancen ora nyono
Uripku neng kuto
Kerjo abot neng kene
Karep urip mulyo

Ninggal keluargo
Adoh anak bojo
Adoh karo wong tuo

Yowis ngene kahanan
Dadi wong perantauan
Urip sakbendinane
Kudu tak tanggung dewe

Ora entuk gresulo
Arep sambat ro sopo
Snajan hasil ra sepiro
Seng penting pasrah
Karo seng kuoso

Mangan tak rewangi koretan
Rokok ku golek 1 tegesan
Duit tak lobokke celengan
Kanggo sangu mudik lebaran

Yowis ngene kahanan
Dadi wong perantauan
Urip sakbendinane
Kudu tak tanggung dewe

Ora entuk gresulo
Arep sambat ro sopo
Snajan hasil ra sepiro
Seng penting pasrah
Karo seng kuoso

Seng penting pasrah
Karo seng kuoso
Huu...
Seng penting pasrah
Karo seng kuoso

Download Lagu Gratis Ndarboy Genk - Wong Perantauan di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Ndarboy Genk - Wong Perantauan Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Ndarboy Genk - Wong Perantauan.

Tags:

Ndarboy Genk - Wong Perantauan, Ndarboy Genk - Wong Perantauan mp3, lagu Ndarboy Genk - Wong Perantauan, download Ndarboy Genk - Wong Perantauan, Ndarboy Genk - Wong Perantauan mp3 download, download lagu Ndarboy Genk - Wong Perantauan mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home