Download lagu Nella Kharisma - Balungan Kere Mp3

Nella Kharisma - Balungan Kere

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 127.703

Duration: 05:06

MP3 size: 4.18 MB

Date: 8 September 2019

Download Lagu Nella Kharisma - Balungan Kere MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma - Balungan Kere MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma - Balungan Kere terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma - Balungan Kere
Artist :Nella Kharisma
Duration :05:06
View :127.703
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma - Balungan Kere

Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe seng tak anti anti
Bebrayan tekaning pati
Jebul e mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wes bubrah
Kandeli nggone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senajan balungan kere
Ora kendo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Seng penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wes bubrah
Kandeli nggone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senajan atiku wes bubrah
Kandeli nggone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Balungan Kere di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Balungan Kere Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Balungan Kere.

Tags:

Nella Kharisma - Balungan Kere, Nella Kharisma - Balungan Kere mp3, lagu Nella Kharisma - Balungan Kere, download Nella Kharisma - Balungan Kere, Nella Kharisma - Balungan Kere mp3 download, download lagu Nella Kharisma - Balungan Kere mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home