Download lagu Nella Kharisma - Banyu Langit Mp3

Nella Kharisma - Banyu Langit

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 121.407

Duration: 05:45

MP3 size: 4.50 MB

Date: 31 July 2019

Download Lagu Nella Kharisma - Banyu Langit MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma - Banyu Langit MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma - Banyu Langit terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma - Banyu Langit
Artist :Nella Kharisma
Duration :05:45
View :121.407
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma - Banyu Langit

Sworo angin angin sing ngeridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
Suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

Ngalemo ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo ngalem neng aku
Ben ra adem kesiram udan ing dalu

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran wonosari jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran wonosari jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Banyu Langit di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Banyu Langit Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Banyu Langit.

Tags:

Nella Kharisma - Banyu Langit, Nella Kharisma - Banyu Langit mp3, lagu Nella Kharisma - Banyu Langit, download Nella Kharisma - Banyu Langit, Nella Kharisma - Banyu Langit mp3 download, download lagu Nella Kharisma - Banyu Langit mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home