Download lagu Nella Kharisma - Dalan Tresno Mp3

Nella Kharisma - Dalan Tresno

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 16.400

Duration: 03:47

MP3 size: 5.17 MB

Date: 31 August 2019

Download Lagu Nella Kharisma - Dalan Tresno MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma - Dalan Tresno MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma - Dalan Tresno terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma - Dalan Tresno
Artist :Nella Kharisma
Duration :03:47
View :16.400
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma - Dalan Tresno

Kelingan ketemu kowe pisanan
Atiku rasane degdegan
Mung kahanan gawe aku mbukak dalan
Omongan karo kowe jak kenalan

Suwe suwe lanjut ngobrol ning HPnan
Gemati ngelingke turu lan mangan
Kadang curhat sing nggawe baper baperan
Soyo kenal soyo cedak tuoh tresno

Kepisan ngajak dolan,
mlaku mlaku goncengan
Sakdowone dalanan,
wani mesra mesraan

Kok kowe sing arep dadi pacarku
Mergo nduwe tresno aku lan kowe
Kowe-o mesra karo awakku
Nduwe roso sayang marang aku

Dino iki aku ngomong tresno sayang
Kepengen kowe ngisi ning atiku
Jebul jawabmu gelem karo aku
Akhirnya kita pacaran…

Kepisan ngajak dolan,
mlaku mlaku goncengan
Sakdowone dalanan,
wani mesra mesraan

Kok kowe sing arep dadi pacarku
Mergo nduwe tresno aku lan kowe
Kowe-o mesra karo awakku
Nduwe roso sayang marang aku

Dino iki aku ngomong tresno sayang
Kepengen kowe ngisi ning atiku
Jebul jawabmu gelem karo aku
Akhirnya kita pacaran…

Kok kowe sing arep dadi pacarku
Mergo nduwe tresno aku lan kowe
Kowe-o mesra karo awakku
Nduwe roso sayang marang aku

Dino iki aku ngomong tresno sayang
Kepengen kowe ngisi ning atiku
Jebul jawabmu gelem karo aku
Akhirnya kita pacaran…

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Dalan Tresno di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Dalan Tresno Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Dalan Tresno.

Tags:

Nella Kharisma - Dalan Tresno, Nella Kharisma - Dalan Tresno mp3, lagu Nella Kharisma - Dalan Tresno, download Nella Kharisma - Dalan Tresno, Nella Kharisma - Dalan Tresno mp3 download, download lagu Nella Kharisma - Dalan Tresno mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home