Download lagu Nella Kharisma ft. Prabu - Aku Cah Kerjo Mp3

Nella Kharisma ft. Prabu - Aku Cah Kerjo

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 28.384

Duration: 06:47

MP3 size: 4.20 MB

Date: 9 September 2019

Download Lagu Nella Kharisma ft. Prabu - Aku Cah Kerjo MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma ft. Prabu - Aku Cah Kerjo MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma ft. Prabu - Aku Cah Kerjo terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma ft. Prabu - Aku Cah Kerjo
Artist :Nella Kharisma
Duration :06:47
View :28.384
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma ft. Prabu - Aku Cah Kerjo

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggongku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki

Mas yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo trenso kui mestina akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jalu kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho wanito liyo

Sabaro aku yo mung cah kerjo

Download Lagu Gratis Nella Kharisma ft. Prabu - Aku Cah Kerjo di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma ft. Prabu - Aku Cah Kerjo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma ft. Prabu - Aku Cah Kerjo.

Tags:

Nella Kharisma ft. Prabu - Aku Cah Kerjo, Nella Kharisma ft. Prabu - Aku Cah Kerjo mp3, lagu Nella Kharisma ft. Prabu - Aku Cah Kerjo, download Nella Kharisma ft. Prabu - Aku Cah Kerjo, Nella Kharisma ft. Prabu - Aku Cah Kerjo mp3 download, download lagu Nella Kharisma ft. Prabu - Aku Cah Kerjo mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home