Download lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng Mp3

Nella Kharisma - Kapten Oleng

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 18.961

Duration: 05:18

MP3 size: 3.33 MB

Date: 31 July 2019

Download Lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma - Kapten Oleng
Artist :Nella Kharisma
Duration :05:18
View :18.961
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma - Kapten Oleng

Tegane atimu gawe tatu ning atiku
Derese eluh iki mergo koe sing jalari
Lamise janjimu koyo ombake banyu
Gedhe bantere alun nanging ra iso digugu

Kroso neng awakku njobo loro njero ngilu
Mikirke anggonmu sing mbubrah kahanan uripku
Aku kudu piye yen wes dadi koyo ngene
Tak cubo ngelalekke arep nganggo coro opo wae

Kapten aku pengen oleng
Mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen
Aku pengen oleng

Kapten gek ndang wenehono
Tresno ben ra nyesek ning dodo
Tombo teko loro lungo
Senajan mung sedelo

Uwes biasane aku mok larani
Saiki pengenmu piye yen ngeneki
Ngalor ngidul golek tombo
Sokor sokor oleh gantine tresno

Senajan iki mung sedelo
Yo wes ora popo sing penting wes ra kroso
Kroso larane lali ro slirane
Sing wes gawe atiku oleng wae

Kapten aku pengen oleng, mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen, aku pengen oleng
Kapten gek ndang wenehono, tresno ben ra nyesek ning dodo
Tombo teko loro lungo, senajan mung sedelo

Mabur duwur atiku tambah ajur
Kelingan kowe wes mendingan tak kubur
Ojo maneh tak tandur aku wes kesel jujur
Atiku iki mung mbok ulur-ulur

Saiki kowe pancen iso mbalelo
Rasakno mengko yen aku uwes lungo
Sopo sing bakal ngampet loro disio-sio
Kowe mesti oleh piwalese tresno

Tak akoni larane tembus ning ati
Sekarang telah hilang semenjak kaptenku datang

Kapten aku pengen oleng, mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen, aku pengen oleng
Kapten gek ndang wenehono, tresno ben ra nyesek ning dodo
Tombo teko loro lungo, senajan mung sedelo

Kapten aku pengen oleng, mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen, aku pengen oleng
Kapten gek ndang wenehono, tresno ben ra nyesek ning dodo
Tombo teko loro lungo, senajan mung sedelo

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Kapten Oleng di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng.

Tags:

Nella Kharisma - Kapten Oleng, Nella Kharisma - Kapten Oleng mp3, lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng, download Nella Kharisma - Kapten Oleng, Nella Kharisma - Kapten Oleng mp3 download, download lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home