Download lagu Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu Mp3

Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 19.317

Duration: 04:52

MP3 size: 4.44 MB

Date: 9 September 2019

Download Lagu Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu
Artist :Nella Kharisma
Duration :04:52
View :19.317
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu

Sing pungkasan ono ing kene
Sliramu lan aku
Naliko jejer sesandingan
Kok ucapke janjimu

Ndek semono aku ra ngiro
Sliramu pamit aku
Senadyan kondo mung sedelo
Wes gawe bingung atiku

Nanging piye kuwi karepmu
Mbrebes mili eluhku
Aku ra biso nggandoli
Marang keputusanmu

Kudu lilo ning ora biso
Mergo kebacut tresno
Wes kadung njangget ono dodo
Yo wes dadi janji ati

Yo mung siji sing tak tresnani
Mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu
Nganti tekan saiki

Tresno iki kang tulus suci
Ojo nganti kok blenjani
Sing tak tunggu mung sliramu

Sing pungkasan ono ing kene
Sliramu lan aku
Naliko jejer sesandingan
Kok ucapke janjimu

Ndek semono aku ra ngiro
Sliramu pamit aku
Senadyan kondo mung sedelo
Wes gawe bingung atiku

Nanging piye kuwi karepmu
Mbrebes mili eluhku
Aku ra biso nggandoli
Marang keputusanmu

Kudu lilo ning ora biso
Mergo kebacut tresno
Wes kadung njangget ono dodo
Yo wes dadi janji ati

Yo mung siji sing tak tresnani
Mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu
Nganti tekan saiki

Tresno iki kang tulus suci
Ojo nganti kok blenjani
Sing tak tunggu mung sliramu

Yo mung siji sing tak tresnani
Mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu
Nganti tekan saiki

Tresno iki kang tulus suci
Ojo nganti kok blenjani
Sing tak tunggu mung sliramu

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu.

Tags:

Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu, Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu mp3, lagu Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu, download Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu, Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu mp3 download, download lagu Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home