Download lagu Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik Mp3

Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 26.650

Duration: 05:06

MP3 size: 5.38 MB

Date: 29 July 2019

Download Lagu Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik
Artist :Nella Kharisma
Duration :05:06
View :26.650
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik

Paran baen hang dijalok
Yo wes isun turuti
Akehe hang riko karep
Yo wes ison lakoni

Sak mendi seh gedine dunyo
nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
napsu ring dodo

Mestine welas ning ati
biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang wales
riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
hang isun roso

Isun ngomong apik apik
nawi seng biso maning
ngaboti riko

Paribasan isun tau
ono salah luput nong riko
njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
cukup semene ho…
cukup semene

Mestine welas ning ati
biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang wales
riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
hang isun roso

Isun ngomong apik apik
nawi seng biso maning
ngaboti riko

Paribasan isun tau
ono salah luput nong riko
njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
cukup semene ho…
cukup semene

Isun ngomong apik apik
nawi seng biso maning
ngaboti riko

Paribasan isun tau
ono salah luput nong riko
jalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
cukup semene ho…
cukup semene

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik.

Tags:

Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik, Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik mp3, lagu Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik, download Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik, Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik mp3 download, download lagu Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home