Download lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo (Versi Cendol Dawet) Mp3

Nella Kharisma - Pamer Bojo (Versi Cendol Dawet)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 209.852

Duration: 04:56

MP3 size: 4.67 MB

Date: 6 September 2019

Download Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo (Versi Cendol Dawet) MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo (Versi Cendol Dawet) MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo (Versi Cendol Dawet) terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma - Pamer Bojo (Versi Cendol Dawet)
Artist :Nella Kharisma
Duration :04:56
View :209.852
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma - Pamer Bojo (Versi Cendol Dawet)

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar Sing mbok pamerke neng aku
Dudu wangi mawar Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Pamer Bojo (Versi Cendol Dawet) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo (Versi Cendol Dawet) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo (Versi Cendol Dawet).

Tags:

Nella Kharisma - Pamer Bojo (Versi Cendol Dawet), Nella Kharisma - Pamer Bojo (Versi Cendol Dawet) mp3, lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo (Versi Cendol Dawet), download Nella Kharisma - Pamer Bojo (Versi Cendol Dawet), Nella Kharisma - Pamer Bojo (Versi Cendol Dawet) mp3 download, download lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo (Versi Cendol Dawet) mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home