Download lagu Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan Mp3

Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 15.256

Duration: 04:52

MP3 size: 3.18 MB

Date: 9 September 2019

Download Lagu Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan
Artist :Nella Kharisma
Duration :04:52
View :15.256
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan

Tretes sing dadi kenangan
Nalikane andum katresnan
Sliraku lan sliramu nyawiji kebak rindu
Ademe howo nggeget ning lambeku

Kelingan manis esemu
Dekik pipi nambah kangenku
Tresnoku lan tresnomu
Nyawiji tanpo kelu
Roso pisah seng tak gugu

Padang sinar rembulan sing dadi saksi bisu
Kok aras pipiku aku pasrah sliramu
Tretes dadi kenangan sing dadi saksi bisu
Iling janji manismu neng villa nomer satu

Padang sinar rembulan sing dadi saksi bisu
Kok aras pipiku aku pasrah sliramu
Tretes dadi kenangan sing dadi saksi bisu
Iling janji manismu neng villa nomer satu

Gusti kuatno atiku, gusti sabarno atiku
Tresnoku sing tak jogo nganti tekan balimu
Tresnomu sing tak tunggu nganti tekan balimu

Tretes sing dadi kenangan
Nalikane andum katresnan
Sliraku lan sliramu nyawiji kebak rindu
Ademe howo nggeget ning lambeku

Kelingan manis esemu
Dekik pipi nambah kangenku
Tresnoku lan tresnomu
Nyawiji tanpo kelu
Roso pisah sing tak gugu

Padang sinar rembulan sing dadi saksi bisu
Kok aras pipiku aku pasrah sliramu
Tretes dadi kenangan sing dadi saksi bisu
Iling janji manismu neng vila nomer satu

Padang sinar rembulan sing dadi saksi bisu
Kok aras pipiku aku pasrah sliramu
Tretes dadi kenangan sing dadi saksi bisu
Iling janji manismu neng villa nomer satu

Gusti kuatno atiku, gusti sabarno atiku
Tresnoku sing tak jogo nganti tekan balimu
Tresnomu sing tak tunggu nganti tekan balimu

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan.

Tags:

Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan, Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan mp3, lagu Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan, download Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan, Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan mp3 download, download lagu Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home