Download lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan Mp3

Nella Kharisma - Wegah Kelangan

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 52.400

Duration: 05:38

MP3 size: 4.82 MB

Date: 12 June 2019

Download Lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma - Wegah Kelangan
Artist :Nella Kharisma
Duration :05:38
View :52.400
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma - Wegah Kelangan

Rungokno jerit atiku ikii
Sing bingung noto roso ning  ati
Pengenku koe ngerti 
Sing tak pikir saiki

Tulung ko ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngelio
Kabeh iki kahanan
Raiso neruske katresnan

Jujur aku isih sayang wegah kelanngan
Mergo tresno wis tak patrin ing jero ati
Nanjing arep pie meneh iki wis kahanan
Kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
 Nglungani sliramu abot rasane
Pangapuranne

Ora ono niat aku ngelarani atimu
Rungokno aku senajan aku sing kleru
Tak akoni pancen gede roso tresnoku
 Yomung kannggo awakmu 
Cukup pisan iki koe loro ati
Ora tak baleni anggonku le ngelarani

Jujur aku isih sayang wegah kelanngan ( aaaaaa )
Mergo tresno wis tak patrin ing jero ati
Nanjing arep pie meneh iki wis kahanan
Kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
 Nglungani sliramu abot rasane
Pangapuranne

Mungkependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yokui karepku
Nanging wong tuoku ora setuju

Jujur aku isih sayang wegah kelanngan
Mergo tresno wis tak patrin ing jero ati
Nanjing arep pie meneh iki wis kahanan
Kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
 Ngelungani sliramu abot rasane
Pangapuranne

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Wegah Kelangan di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan.

Tags:

Nella Kharisma - Wegah Kelangan, Nella Kharisma - Wegah Kelangan mp3, lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan, download Nella Kharisma - Wegah Kelangan, Nella Kharisma - Wegah Kelangan mp3 download, download lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home