Download lagu Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) Mp3

Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 22.625

Duration: 05:22

MP3 size: 4.61 MB

Date: 8 August 2019

Download Lagu Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik)
Artist :GuyonWaton
Duration :05:22
View :22.625
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik)

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Download Lagu Gratis Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik).

Tags:

Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik), Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) mp3, lagu Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik), download Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik), Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) mp3 download, download lagu Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home