Download lagu Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza (Video Lirik) Mp3

Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza (Video Lirik)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 5.315

Duration: 03:42

MP3 size: 5.32 MB

Date: 6 September 2019

Download Lagu Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza (Video Lirik) MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza (Video Lirik) MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza (Video Lirik) terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza (Video Lirik)
Artist :Pendhoza
Duration :03:42
View :5.315
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza (Video Lirik)

Dalane cerito aku ro koe
Wis akeh tantangane
Urip bareng karo koe
Mesti ono godane

Nanging koe mesti sabar
Dinggo aku atimu jembar
Ora mundur nggonmu nandur
Tresna ro aku ratau luntur

Seka opo atimu kui
Kuate ngungkuli wesi
Seka opo atimu kui
Ngadek jejeg sedajan tak larani

Saiki tresnaku yo mung nggo koe
Tak pasrahke kabeh sak ragane
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku

Mung sewu siji wong koyo koe
Rabakal tak sia-siake
Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

Seka opo atimu kui
Kuate ngungkuli wesi
Seka opo atimu kui
Ngadek jejeg sedajan tak larani

Saiki tresnaku yo mung nggo koe
Tak pasrahke kabeh sak ragane
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku

Wutuh rasaku iki nggo sliramu
Rabakal ngelarani atimu
Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

Download Lagu Gratis Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza (Video Lirik) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza (Video Lirik) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza (Video Lirik).

Tags:

Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza (Video Lirik), Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza (Video Lirik) mp3, lagu Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza (Video Lirik), download Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza (Video Lirik), Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza (Video Lirik) mp3 download, download lagu Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza (Video Lirik) mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home