Download lagu Via Vallen - Ditinggal Rabi Mp3

Via Vallen - Ditinggal Rabi

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 38.972

Duration: 06:26

MP3 size: 3.39 MB

Date: 31 July 2019

Download Lagu Via Vallen - Ditinggal Rabi MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Via Vallen - Ditinggal Rabi MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Via Vallen - Ditinggal Rabi terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Via Vallen - Ditinggal Rabi
Artist :Via Vallen
Duration :06:26
View :38.972
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Via Vallen - Ditinggal Rabi

Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi ro wong liyo
Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Atiku rasane loro, nyawang kowe rabi ro wong liyo
Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku, kowe tego ninggal aku
Opo iki wes dalane, kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku, senajan nyekso tresnoku

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
Kowe tego nglarani mblenjani janji suci
Neng ono kembange ilang, po tresno wani kelangan

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Download Lagu Gratis Via Vallen - Ditinggal Rabi di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Via Vallen - Ditinggal Rabi Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen - Ditinggal Rabi.

Tags:

Via Vallen - Ditinggal Rabi, Via Vallen - Ditinggal Rabi mp3, lagu Via Vallen - Ditinggal Rabi, download Via Vallen - Ditinggal Rabi, Via Vallen - Ditinggal Rabi mp3 download, download lagu Via Vallen - Ditinggal Rabi mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home