Download lagu Yowis Ben - Gak Iso Turu Mp3

Yowis Ben - Gak Iso Turu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 32.461

Duration: 04:15

MP3 size: 3.49 MB

Date: 26 August 2019

Download Lagu Yowis Ben - Gak Iso Turu MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Yowis Ben - Gak Iso Turu MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Yowis Ben - Gak Iso Turu terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Yowis Ben - Gak Iso Turu
Artist :Bayu Skak
Duration :04:15
View :32.461
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Yowis Ben - Gak Iso Turu

[Verse 1]
Aku delok awakmu
Liwat ning ngarepku
Pengin ero jenengmu
Tapi aku ragu
Atiku gak nentu
Aku takon koncoku
Opo kenal awakmu

[Verse 2]
Jarene koncoku
Awakmu iku
Arek paling ayu
Tapi ojo kesusu
Mikiro sing jeru
Poso'o seminggu
Pantes gak gawe awakku

[Chorus]
Saben bengi aku
Gak iso turu
Gak iso turu
Mikirno awakmu
Saben bengi aku
Gak iso turu
Gak iso turu
Kelingan awakmu

[Verse 3]
Esuk delok awakmu
Karo koncomu
Sing luweh ayu
Atiku gak nentu
Aku takon koncoku
Milih awakmu
Opo koncomu

[Chorus]
Saben bengi aku
Gak iso turu
Gak iso turu
Mikirno awakmu
Saben bengi aku
Gak iso turu
Gak iso turu
Kelingan koncomu

[Verse 4]
Ben wengi aku gak iso turu
Aku mikirno awakmu, eling koncomu
Arep stalking IG mu karo Twittermu
Tapi muter golek wifi, gak nemu nemu
Sirahku ngelu, awakku kuru
Eling awakmu gak iso turu
Aku kangen awakmu, opo koncomu
Mikir suwi delok jam, wis setengah telu

[Bridge]
Saben bengi aku
Gak iso turu
Gak iso turu
(Mikirno awakmu)
Saben bengi aku
Gak iso turu
Gak iso turu
(Kelingan koncomu)

[Chorus]
Saben bengi aku
Gak iso turu
Gak iso turu
Mikirno awakmu
Saben bengi aku
Gak iso turu
Gak iso turu
Kelingan koncomu

Saben bengi aku
Gak iso turu
Gak iso turu
Mikirno awakmu
Saben bengi aku
Gak iso turu
Gak iso turu
Kelingan koncomu

Download Lagu Gratis Yowis Ben - Gak Iso Turu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Yowis Ben - Gak Iso Turu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yowis Ben - Gak Iso Turu.

Tags:

Yowis Ben - Gak Iso Turu, Yowis Ben - Gak Iso Turu mp3, lagu Yowis Ben - Gak Iso Turu, download Yowis Ben - Gak Iso Turu, Yowis Ben - Gak Iso Turu mp3 download, download lagu Yowis Ben - Gak Iso Turu mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home