Download lagu Dara Fu - Dalan Liyane Mp3

Dara Fu - Dalan Liyane

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 11.626

Duration: 05:52

MP3 size: 4.75 MB

Date: 13 February 2020

Download Lagu Dara Fu - Dalan Liyane MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Dara Fu - Dalan Liyane MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Dara Fu - Dalan Liyane terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Dara Fu - Dalan Liyane
Artist :Dara Fu
Duration :05:52
View :11.626
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Dara Fu - Dalan Liyane

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune
Koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Download Lagu Gratis Dara Fu - Dalan Liyane di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Dara Fu - Dalan Liyane Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dara Fu - Dalan Liyane.

Tags:

Dara Fu - Dalan Liyane, Dara Fu - Dalan Liyane mp3, lagu Dara Fu - Dalan Liyane, download Dara Fu - Dalan Liyane, Dara Fu - Dalan Liyane mp3 download, download lagu Dara Fu - Dalan Liyane mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home