Download lagu Denny Caknan feat. Yeni Inka - Mblebes Mp3

Denny Caknan feat. Yeni Inka - Mblebes

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 1.664

Duration: 05:23

MP3 size: 4.93 MB

Date: 6 January 2024

Download Lagu Denny Caknan feat. Yeni Inka - Mblebes MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Denny Caknan feat. Yeni Inka - Mblebes MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Denny Caknan feat. Yeni Inka - Mblebes terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Denny Caknan feat. Yeni Inka - Mblebes
Artist :Denny Caknan
Duration :05:23
View :1.664
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Denny Caknan feat. Yeni Inka - Mblebes

Dik, sakjake kok ono perlu
Sik esuk kok nangekke aku?
Ning tanganmu kok nggowo palu?
Opo to sing rusak dipanku?

Wis, kowe ra usah suloyo
Ndek bengi metu karo sopo?
Ning klambimu, lipstike sopo?
Yen dudu bocah wadon liyo

Ndek bengi aku ora neng ngendi-ngendi
Malah aku njaluk tulung dikeroki
Pirang-pirang dino ora mbok turuti
Rasane gegerku koyo disunduki

Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati
Klumprak-klumpruk ben dino makani tinggi
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti
Opo aku arep mbok pakani wedhi?

Wis, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih
Emoh, Dik
Yen ngono aku wae sing nyingkrih, sing nyingkrih
Ojo, Dik
Aku masih cinta padamu
My darling, I love you

Wis, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih
Emoh, Dik
Yen ngono aku wae sing nyingkrih, sing nyingkrih
Ojo, Dik
Aku masih cinta padamu
My darling, I love you

Dik, sakjake kok ono perlu
Sik esuk kok nangekke aku?
Ning tanganmu kok nggowo palu?
Opo to sing rusak dipanku?

Wis, kowe ra usah suloyo
Ndek bengi metu karo sopo?
Ning klambimu, lipstike sopo?
Yen dudu bocah wadon liyo

Ndek bengi aku ora neng ngendi-ngendi
Malah aku njaluk tulung dikeroki
Pirang-pirang dino ora mbok turuti
Rasane gegerku koyo disunduki

Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati
Klumprak-klumpruk ben dino makani tinggi
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti
Opo aku arep mbok pakani wedhi?

Wis, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih
Emoh, Dik
Yen ngono aku wae sing nyingkrih, sing nyingkrih
Ojo, Dik
Aku masih cinta padamu
My darling, I love you

Wis, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih
Emoh, Dik
Yen ngono aku wae sing nyingkrih, sing nyingkrih
Ojo, Dik
Aku masih cinta padamu
My darling, I love you

Yeay, gombal
Ora, Dik, tenan I love you aku

Dik Yeni
Goyang, Mas
I love you
Moh

Dik, sakjake kok ono perlu
Sik esuk kok nangekke aku?
Ning tanganmu kok nggowo palu?
Opo to sing rusak dipanku?

Wis, kowe ra usah suloyo
Ndek bengi metu karo sopo?
Ning klambimu, lipstike sopo?
Yen dudu bocah wadon liyo

Ndek bengi aku ora neng ngendi-ngendi
Malah aku njaluk tulung dikeroki
Pirang-pirang dino ora mbok turuti
Rasane gegerku koyo disunduki

Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati
Klumprak-klumpruk ben dino makani tinggi
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti
Opo aku arep mbok pakani wedhi?

Wis, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih
Emoh, Dik
Yen ngono aku wae sing nyingkrih, sing nyingkrih
Ojo, Dik
Aku masih cinta padamu
My darling, I love you

Wis, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih
Emoh, Dik
Yen ngono aku wae sing nyingkrih, sing nyingkrih
Ojo, Dik
Aku masih cinta padamu
My darling, I love you

Wis, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih
Emoh, Dik
Yen ngono aku wae sing nyingkrih, sing nyingkrih
Ojo, Dik
Aku masih cinta padamu
My darling, I love you

Wis, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih, ndang nyingkrih
Emoh, Dik
Yen ngono aku wae sing nyingkrih, sing nyingkrih
Ojo, Dik
Aku masih cinta padamu
My darling, I love you

Download Lagu Gratis Denny Caknan feat. Yeni Inka - Mblebes di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Denny Caknan feat. Yeni Inka - Mblebes Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan feat. Yeni Inka - Mblebes.

Tags:

Denny Caknan feat. Yeni Inka - Mblebes, Denny Caknan feat. Yeni Inka - Mblebes mp3, lagu Denny Caknan feat. Yeni Inka - Mblebes, download Denny Caknan feat. Yeni Inka - Mblebes, Denny Caknan feat. Yeni Inka - Mblebes mp3 download, download lagu Denny Caknan feat. Yeni Inka - Mblebes mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home