Download lagu Dwi Putra - Lintang Ati Original Version Mp3

Dwi Putra - Lintang Ati Original Version

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 272.988

Duration: 05:03

MP3 size: 4.28 MB

Date: 12 July 2019

Download Lagu Dwi Putra - Lintang Ati Original Version MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Dwi Putra - Lintang Ati Original Version MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Dwi Putra - Lintang Ati Original Version terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Dwi Putra - Lintang Ati Original Version
Artist :Dwi Putra
Duration :05:03
View :272.988
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Dwi Putra - Lintang Ati Original Version

Lintang sing ono ning wengi
Gawe kengen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gae bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu doh ningmas seng dadi memanike kalbu
Mung sliramu mung sing onok ning atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titepne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan baten pingin ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kengen
Kangen sing ning njero dodoku
Gedine roso tresno iki amung tak simpen
Ning njero ati

Lintang sing ono ning wengi
Gawe kengen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gae bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu doh ningmas seng dadi memanike kalbu
Mung sliramu mung sing onok ning atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titepne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan baten pingin ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kengen
Kangen sing ning njero dodoku
Gedine roso tresno iki amung tak simpen
Ning njero ati

Download Lagu Gratis Dwi Putra - Lintang Ati Original Version di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Dwi Putra - Lintang Ati Original Version Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dwi Putra - Lintang Ati Original Version.

Tags:

Dwi Putra - Lintang Ati Original Version, Dwi Putra - Lintang Ati Original Version mp3, lagu Dwi Putra - Lintang Ati Original Version, download Dwi Putra - Lintang Ati Original Version, Dwi Putra - Lintang Ati Original Version mp3 download, download lagu Dwi Putra - Lintang Ati Original Version mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home