Download lagu Happy Asmara - Ninggal Tatu Mp3

Happy Asmara - Ninggal Tatu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 122.208

Duration: 04:58

MP3 size: 4.27 MB

Date: 9 May 2020

Download Lagu Happy Asmara - Ninggal Tatu MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Happy Asmara - Ninggal Tatu MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Happy Asmara - Ninggal Tatu terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Happy Asmara - Ninggal Tatu
Artist :Happy Asmara
Duration :04:58
View :122.208
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Happy Asmara - Ninggal Tatu

Ning ngopo ra cerito
Yen kowe wes ra tresno
Neng kowe malah lungo
Ninggal tatu ning dodo
Rasane ati iki koyo keno mowo
Bareng wes ngerti ning mburiku kowe ngliyo

Janjine ngancani
Nganti tekane mati
Ning nyatane janjimu
Kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panase ati
Sak wise ngerti kowe ning aku ngapusi

Kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang-gadang tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe opo iseh kurang

Ning ngopo ra cerito 
Yen kowe wes ra tresno
Ning kowe malah lungo 
Ninggal tatu ning dodo
Rasane ati iki koyo keno mowo
Bareng wes ngerti ning mburiku kowe ngliyo

Janjine ngancani nganti tekane mati
Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panase ati
Sak wise ngerti kowe ning aku ngapusi

Kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang-gadang tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe opo iseh kurang

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Ninggal Tatu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara - Ninggal Tatu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Ninggal Tatu.

Tags:

Happy Asmara - Ninggal Tatu, Happy Asmara - Ninggal Tatu mp3, lagu Happy Asmara - Ninggal Tatu, download Happy Asmara - Ninggal Tatu, Happy Asmara - Ninggal Tatu mp3 download, download lagu Happy Asmara - Ninggal Tatu mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home