Download lagu Madesu - Tibo Tangi Mp3

Madesu - Tibo Tangi

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 8.234

Duration: 05:26

MP3 size: 3.85 MB

Date: 16 September 2019

Download Lagu Madesu - Tibo Tangi MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Madesu - Tibo Tangi MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Madesu - Tibo Tangi terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Madesu - Tibo Tangi
Artist :Madesu
Duration :05:26
View :8.234
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Madesu - Tibo Tangi

Aku wis kadung trisno
Karo kowe sing ono ning dodo
Yo mung kowe.. seng nggawe aku bahagio

Ora kurang lehku berjuang
Dinggo kowe sing tak sayang
Nanging kowe.. nggawe aku kelaran

Esemu kuwi semangatku
Senajan kowe durong duwekku
Pancen ngenes.. kok ngene banget urepku

Sak bendino aku ngancani
Njaluk opo mesti tak turuti
Nanging malah.. wong liyo sing kok tresnani

Nobo-tangi tak lakoni
Enenge yo mung wani
Mergo tresno ora kudu nduweni

Aku kudu lilo
Senajan atiku loro
Wong seng tak tresnani
Ratau iso ngarteni

Aku kurang opo
Nganti koe ra iso nompo
Kabeh tak lakoni
Nanging nggawe loro ati

Rap:
Saben dino barengan naging mung iso nyawang
Mergo kowe ra tresno ro aku nggawe loro
Aku tetep berjuang senajan kerep kelaran
Seng penting kowe seneng aku iso kapan-kapan

Tresno ro kowe nganti koyo kedanan
Yo mung mikir kowe aku nganti lali mangan
Aku ihklas bakal njogo kowe tekan mati
Ra kudu nduweni senajan loro neng ati


Nobo-tangi tak lakoni
Enenge yo mung wani
Mergo tresno ora kudu nduweni

Aku kudu lilo
Senajan atiku loro
Wong seng tak tresnani
Ratau iso ngarteni

Aku kurang opo
Nganti koe ra iso nompo
Kabeh tak lakoni
Nanging nggawe loro ati

Rap:
Tekan sakiki dinggo kowe aku sabar
Senajan mbok gawe loro atiku kudu jembar
Seng lilo legowo ora sambat aku kuat
Rai gedek rasah isin penting wani nekat

Mung iso ndedungo saben wayah saben dino
Aku ora gelo senajan mbok gawe loro
Aku dudu wong lemah sing gampang menyerah
Aku ora mbok tompo enenge yo mung pasrah


Nobo-tangi tak lakoni
Enenge yo mung wani
Mergo tresno ora kudu nduweni

Aku kudu lilo
Senajan atiku loro
Wong seng tak tresnani
Ratau iso ngarteni

Aku kurang opo
Nganti koe ra iso nompo
Kabeh tak lakoni
Nanging nggawe loro ati

Aku kudu lilo
Senajan atiku loro
Wong seng tak tresnani
Ratau iso ngarteni

Aku kurang opo
Nganti koe ra iso nompo
Kabeh tak lakoni
Nanging nggawe loro ati

Download Lagu Gratis Madesu - Tibo Tangi di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Madesu - Tibo Tangi Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Madesu - Tibo Tangi.

Tags:

Madesu - Tibo Tangi, Madesu - Tibo Tangi mp3, lagu Madesu - Tibo Tangi, download Madesu - Tibo Tangi, Madesu - Tibo Tangi mp3 download, download lagu Madesu - Tibo Tangi mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home