Download lagu NDX AKA - Sido Sayang Ora Mp3

NDX AKA - Sido Sayang Ora

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 24.371

Duration: 06:14

MP3 size: 4.40 MB

Date: 17 September 2019

Download Lagu NDX AKA - Sido Sayang Ora MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu NDX AKA - Sido Sayang Ora MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu NDX AKA - Sido Sayang Ora terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :NDX AKA - Sido Sayang Ora
Artist :NDX AKA
Duration :06:14
View :24.371
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: NDX AKA - Sido Sayang Ora

Tak tunggu tak enteni
Kepastianmu tekan saiki
Jane sido sayang ora
Opo pancen wes raiso
Aku mung tok anggep konco

Tak pasrahke kabeh ati iki
Mung dinggo kowe sing tak tresnani
Tapi atiku wes ngerti
Tresno ra kudu nduweni
Raiso dadi siji

Kabeh iki salahku, tresno marang sliramu
Sing selalu ono wektu nggo aku
Saben dino bebarengan, kegowo perasaan
Nanging rosomu mung sebatas teman

Opo iki rasane biyen konco saiki dadine tresno
Oh atiku malah loro, sayangku dianggep konco

Tak tunggu tak enteni kepastianmu tekan saiki
Jane sido sayang ora, opo pancen wes raiso
Aku mung tok anggep konco

Tak pasrahke kabeh ati iki
Mung dinggo kowe sing tak tresnani
Tapi atiku wes ngerti, tresno ra kudu nduweni, raiso dadi siji

Kabeh iki salahku tresno marang sliramu
Konco dadine tresno, saiki malah loro
Aku kudu piye, ati bingung rasane
Mungkin aku sing terlalu berharap karo kowe

Duh gusti pangeran paringono kesabaran
Dinggo ngadepi lika liku masalah percintaan
Kowe tetep ning ati, nganti tekane mati
Meskipun awak dewe raiso dadi siji

Kabeh iki salahku, tresno marang sliramu
Sing selalu ono wektu nggo aku
Saben dino bebarengan, kegowo perasaan
Nanging rosomu mung sebatas teman

Opo iki rasane biyen konco saiki dadine tresno
Oh atiku malah loro, sayangku dianggep konco

Tak tunggu tak enteni kepastianmu tekan saiki
Jane sido sayang ora, opo pancen wes raiso
Aku mung tok anggep konco

Tak pasrahke kabeh ati iki
Mung dinggo kowe sing tak tresnani
Tapi atiku wes ngerti, tresno ra kudu nduweni, raiso dadi siji

Tak tunggu tak enteni kepastianmu tekan saiki
Jane sido sayang ora, opo pancen wes raiso
Aku mung tok anggep konco

Tak pasrahke kabeh ati iki
Mung dinggo kowe sing tak tresnani
Tapi atiku wes ngerti, tresno ra kudu nduweni, raiso dadi siji

Download Lagu Gratis NDX AKA - Sido Sayang Ora di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu NDX AKA - Sido Sayang Ora Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu NDX AKA - Sido Sayang Ora.

Tags:

NDX AKA - Sido Sayang Ora, NDX AKA - Sido Sayang Ora mp3, lagu NDX AKA - Sido Sayang Ora, download NDX AKA - Sido Sayang Ora, NDX AKA - Sido Sayang Ora mp3 download, download lagu NDX AKA - Sido Sayang Ora mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home