Download lagu NDX AKA - Undangan Rabi Mp3

NDX AKA - Undangan Rabi

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 14.503

Duration: 05:46

MP3 size: 3.27 MB

Date: 17 September 2019

Download Lagu NDX AKA - Undangan Rabi MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu NDX AKA - Undangan Rabi MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu NDX AKA - Undangan Rabi terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :NDX AKA - Undangan Rabi
Artist :NDX AKA
Duration :05:46
View :14.503
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: NDX AKA - Undangan Rabi

Aku seh kelingan kowe ngucap janji
Janji ora bakal ninggal aku
Gedene roso sayangmu ra tego ngelarani
Tetep setia tekane mati

Pantai indrayanti sing tau nyekseni
Pahit manise cerito tresno iki
Limang taun wes suwene aku njogo ati
Tapi kowe tego ninggal aku rabi

Saiki kowe lungo ninggali kenangan
Saiki kowe teko ngenei undangan
Sumpah wani mati jane isih sayang
Atiku loro tenan nyaw-ng kowe neng pelaminan

Aku seh kelingan kowe ngucap janji
Janji ora bakal ninggal aku
Gedene roso sayangmu ra tego ngelarani
Tetep setia tekane mati

Pantai indrayanti sing tau nyekseni
Pahit manise cerito tresno iki
Limang taun wes suwene aku njogo ati
Tapi kowe tego ninggal aku rabi

Saiki kowe lungo ninggali kenangan
Saiki kowe teko ngenei undangan
Sumpah wani mati jane isih sayang
Atiku loro tenan nyawang kowe neng pelaminan

Duh dek aku ra nyongko tresno sing wes tak jogo
Saiki tinggal crito bubar mergo wong liyo
Opo ora kelingan pas jaman semono
Susah seneng janji tresno nganti tekan tuo

Jane aku isih sayang wani sumpah mati
Aku bakal tetep selalu setia ngenteni
Ibarate otot kawat bakal wesi
Atiku wes ra kuat mergo ditinggal rabi

Mas pangapurane aku ninggal kowe
Mergo tresno iki ora direstoni
Jembarmu atimu lilakno lungaku
Ngertenono aku kabeh iki mergo wong tuaku

Saiki kowe lungo ninggali kenangan
Saiki kowe teko ngenei undangan
Sumpah wani mati jane isih sayang
Atiku loro tenan nyawang kowe neng pelaminan

Saiki kowe lungo ninggali kenangan
Saiki kowe teko ngenei undangan
Sumpah wani mati jane isih sayang
Atiku loro tenan nyaw-ng kowe neng pelaminan
Neng pelaminan
Undangan rabimu wes tak tompo

Download Lagu Gratis NDX AKA - Undangan Rabi di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu NDX AKA - Undangan Rabi Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu NDX AKA - Undangan Rabi.

Tags:

NDX AKA - Undangan Rabi, NDX AKA - Undangan Rabi mp3, lagu NDX AKA - Undangan Rabi, download NDX AKA - Undangan Rabi, NDX AKA - Undangan Rabi mp3 download, download lagu NDX AKA - Undangan Rabi mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home