Download lagu Ora Ngroso - Always On Mp3

Ora Ngroso - Always On

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 29.604

Duration: 04:49

MP3 size: 3.21 MB

Date: 15 September 2019

Download Lagu Ora Ngroso - Always On MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Ora Ngroso - Always On MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Ora Ngroso - Always On terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Ora Ngroso - Always On
Artist :Always On
Duration :04:49
View :29.604
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Ora Ngroso - Always On

Gedene rosoku kanggo koe
Mapanke ati akeh dedungo
Rabakal tresno iki ngeliyo
Bakal tak jogo ora pindah 
Neng liyane.

Rabutuh ayumu,rabutuh bondomu
Siji seng tak arep 
Tresno tulus seko atimu

Ora ngroso malah ngliyo 
Medot tresno ninggal loro
Kowe lungo karo wong liyo
Opo pancen koyo ngene 
Ati mung di sepelekke 
Iso ne mung pasrah 
Weruh koe bahagia karo liyane

Sepurane aku mung wong biasa
Ndue ne mung katresnan nyoto
Naliko koe raiso nompo 
Aku mung iso ngampet loro 
Ning njero dodo

Rabutuh ayumu,rabutuh bondomu
Siji seng tak arep 
Tresno tulus seko atimu

Ora ngroso malah ngliyo 
Medot tresno ninggal loro
Kowe lungo karo wong liyo
Opo pancen koyo ngene 
Ati mung di sepelekke 
Iso ne mung pasrah 
Weruh koe bahagia karo liyane

Download Lagu Gratis Ora Ngroso - Always On di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Ora Ngroso - Always On Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Ora Ngroso - Always On.

Tags:

Ora Ngroso - Always On, Ora Ngroso - Always On mp3, lagu Ora Ngroso - Always On, download Ora Ngroso - Always On, Ora Ngroso - Always On mp3 download, download lagu Ora Ngroso - Always On mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home