Download lagu Sadar Diri - AKD Band Ft Agung Pradanta Mp3

Sadar Diri - AKD Band Ft Agung Pradanta

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 17.953

Duration: 04:52

MP3 size: 4.37 MB

Date: 17 September 2019

Download Lagu Sadar Diri - AKD Band Ft Agung Pradanta MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Sadar Diri - AKD Band Ft Agung Pradanta MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Sadar Diri - AKD Band Ft Agung Pradanta terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Sadar Diri - AKD Band Ft Agung Pradanta
Artist :AKD Band
Duration :04:52
View :17.953
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Sadar Diri - AKD Band Ft Agung Pradanta

Cen aku sing kleru
Gugu omonganmu
Aku tak sengalah wes rabetah

Yen tak terus teruske
Aku mung loro dewe
Cukup semene tak bubarke

Cen bener kandaku
Cen leres pikirku
Tekamu mung nglarani atiku

Rabakal tak baleni
Opo meneh dadi siji
Cukup reti ben gusti sing biji

Sok kowe bakal reti
Loro sing tak rasakke
Cukup semene ra tak teruske

Sewu siji sing purun nompo
Yen lakumu gawe loro
Bolan baleni dolanan ati

Aku pancen ra sempurna
Due ku mung setia
Rasah getuni dinggo sadar diri

Sok kowe bakal reti
Loro sing tak rasakke
Cukup semene ra tak teruske

Sewu siji sing purun nompo
Yen lakumu gawe loro
Bolan baleni dolanan ati

Aku pancen ra sempurna
Due ku mung setia
Rasah getuni dinggo sadar diri

Aku sadar diri sing dolanan ati
Gawe gelo atimu nyuwun pangapuramu
Ra bakal tak baleni aku sing ngelarani
Pinginku siji bebarengan koyo wingi

Sewu siji sing purun nompo
Yen lakumu gawe loro
Bolan baleni dolanan ati

Aku pancen ra sempurna
Due ku mung setia
Rasah getuni dinggo sadar diri
Rasah getuni dinggo sadar diri

Download Lagu Gratis Sadar Diri - AKD Band Ft Agung Pradanta di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Sadar Diri - AKD Band Ft Agung Pradanta Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Sadar Diri - AKD Band Ft Agung Pradanta.

Tags:

Sadar Diri - AKD Band Ft Agung Pradanta, Sadar Diri - AKD Band Ft Agung Pradanta mp3, lagu Sadar Diri - AKD Band Ft Agung Pradanta, download Sadar Diri - AKD Band Ft Agung Pradanta, Sadar Diri - AKD Band Ft Agung Pradanta mp3 download, download lagu Sadar Diri - AKD Band Ft Agung Pradanta mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home