Download lagu Sewates Kerjo - Syahiba Saufa Mp3

Sewates Kerjo - Syahiba Saufa

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 14.117

Duration: 05:01

MP3 size: 3.75 MB

Date: 18 November 2019

Download Lagu Sewates Kerjo - Syahiba Saufa MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Sewates Kerjo - Syahiba Saufa MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Sewates Kerjo - Syahiba Saufa terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Sewates Kerjo - Syahiba Saufa
Artist :Syahiba Saufa
Duration :05:01
View :14.117
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Sewates Kerjo - Syahiba Saufa

Kuat kuatne atimu
Nompo pacubaning gusti
Kudu tabahne atimu
Senajan abot dilakoni

Sabar sabarne sliramu
Ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Abot sanggane sing tak roso iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Direwangi kerjo rino kelawan wengi
Ninggalne anak lan bojone
Lungaku iki amung sewates kerjo

Kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
Sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Abot sanggane sing tak roso iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Direwangi kerjo rino kelawan wengi
Ninggalne anak lan bojone
Lungaku iki amung sewates kerjo

Kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
Sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
Sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Download Lagu Gratis Sewates Kerjo - Syahiba Saufa di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Sewates Kerjo - Syahiba Saufa Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Sewates Kerjo - Syahiba Saufa.

Tags:

Sewates Kerjo - Syahiba Saufa, Sewates Kerjo - Syahiba Saufa mp3, lagu Sewates Kerjo - Syahiba Saufa, download Sewates Kerjo - Syahiba Saufa, Sewates Kerjo - Syahiba Saufa mp3 download, download lagu Sewates Kerjo - Syahiba Saufa mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home