Download lagu Via Vallen - Cidro Mp3

Via Vallen - Cidro

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 27.856

Duration: 04:58

MP3 size: 4.75 MB

Date: 7 October 2019

Download Lagu Via Vallen - Cidro MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Via Vallen - Cidro MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Via Vallen - Cidro terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Via Vallen - Cidro
Artist :Via Vallen
Duration :04:58
View :27.856
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Via Vallen - Cidro

Wis sakmestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Download Lagu Gratis Via Vallen - Cidro di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Via Vallen - Cidro Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen - Cidro.

Tags:

Via Vallen - Cidro, Via Vallen - Cidro mp3, lagu Via Vallen - Cidro, download Via Vallen - Cidro, Via Vallen - Cidro mp3 download, download lagu Via Vallen - Cidro mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home