Download lagu Via Vallen - Lanangan Ra Mutu Mp3

Via Vallen - Lanangan Ra Mutu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 11.590

Duration: 04:52

MP3 size: 3.86 MB

Date: 15 September 2019

Download Lagu Via Vallen - Lanangan Ra Mutu MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Via Vallen - Lanangan Ra Mutu MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Via Vallen - Lanangan Ra Mutu terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Via Vallen - Lanangan Ra Mutu
Artist :Via Vallen
Duration :04:52
View :11.590
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Via Vallen - Lanangan Ra Mutu

Pisan ketemuan anane ngomongke katresnan
Ngajak pendekatan sok ngeroso jagoan
Omongan sok alus nang lambene muni tulus
Ngroso paling bagus padahal kok wedhus

Aku kudu piye wes bacut katut atine
Nganti bondho dunyo wes entek-entekan
Bacut tresno slirane nanging sak karepe dewe
Kabeh ambyar bubar mung marai edan

Selak ambyar entek-entekan
Bondhoku mubal ra karuan
Mung nggo dapurmu sing blas ra mutu
Bul pabu mung gur modal untu

Ning awal ngomong tresna tenanan
Akhire mung malik kahanan
Tak kiro tenan
Bul kowe mung dolanan

Kesel buyar ambyar batin iki
Jebul mung diapusi lanangan ra mbejaji
Manise ning awal ketemu le ngeyakinke aku
Nganti tego nyidro bojomu

Akhire tibo mburi mung kapusan
Saiki kabeh bosokmu uwis konangan
Bingung atiku kesel ra karuan
Nanging kudu piye maneh wes kahanan

Selak ambyar entek-entekan, bondhoku mubal ra karuan
Mung nggo dapurmu sing blas ra mutu, bul pabu mung gur modal untu
Ning awal ngomong tresna tenanan, akhire mung malik kahanan
Tak kiro tenan bul kowe mung dolanan

Mbiyene ning awal cangkeme jan manis tenan
Jebul tibo mburi sifatmu bosok tenanan
Menclok rono menclok rene mengumbar katresnan
Keroso bagus dewe lagake koyo pangeran

Janji janji setyo kabeh mung amergo bondho
Tresno sing tak nduweni kabeh raono guno
Jebul kowe kuwi mung buto rupo menungso
Ketok apik ning njobo jebul njerone olo

Selak ambyar entek-entekan, bondhoku mubal ra karuan
Mung nggo dapurmu sing blas ra mutu, bul pabu mung gur modal untu
Ning awal ngomong tresna tenanan, akhire mung malik kahanan
Tak kiro tenan bul kowe mung dolanan

Mas kowe wes tak culke, mergo kowe sak penake dewe
Mas mugo bahagia ro wong liyo, gandeng meneh aku wes ra biso

Selak ambyar entek-entekan, bondhoku mubal ra karuan
Mung nggo dapurmu sing blas ra mutu, bul pabu mung gur modal untu
Ning awal ngomong tresna tenanan, akhire mung malik kahanan
Tak kiro tenan bul kowe mung dolanan

Atiku wes lilo tenanan, ketimbang mung terus kelaran
Yen kon mbaleni tali katresnan, aku wes ra iso tenanan
Aku wes ikhlas, aku wes lilo, aku wes cukup bahagia
Tanpo kowe uripku luwih merdeko

Download Lagu Gratis Via Vallen - Lanangan Ra Mutu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Via Vallen - Lanangan Ra Mutu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen - Lanangan Ra Mutu.

Tags:

Via Vallen - Lanangan Ra Mutu, Via Vallen - Lanangan Ra Mutu mp3, lagu Via Vallen - Lanangan Ra Mutu, download Via Vallen - Lanangan Ra Mutu, Via Vallen - Lanangan Ra Mutu mp3 download, download lagu Via Vallen - Lanangan Ra Mutu mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home