Download lagu Aku Sing Lungo - Aftershine Mp3

Aku Sing Lungo - Aftershine

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 97.928

Duration: 05:57

MP3 size: 5.78 MB

Date: 16 September 2019

Download Lagu Aku Sing Lungo - Aftershine MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Aku Sing Lungo - Aftershine MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Aku Sing Lungo - Aftershine terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Aku Sing Lungo - Aftershine
Artist :Aftershine
Duration :05:57
View :97.928
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Aku Sing Lungo - Aftershine

Kelingan mbiyen kae
Kowe ninggalke aku
Loro sak jeroning atiku
Kowe tego medhot janji sumpah setiamu

Tanpo abot atimu
Kowe ngelalekke aku
Jebul mergo kowe
Uwes ono liyane

Cukup aku ngerteni polahmu
Aku yo mung dadi pelampiasanmu

Aku uwes ora percoyo
Kabeh kata kata sayangmu kuwi mung ngapusi
Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih di sio-sio

Nanging kabeh ucapanmu
Ra ono buktine
Malah kowe ninggal aku
Ngeboti gendakanmu

Kowe mileh kae
Sing bagus rupane
Sing sugeh bandane
Bedo aku opo anane

Ra ngelingi sopo sing gemati
Sopo sing ono naliko kowe loro ati

Nanging malah kowe nyidro aku
Mblenjani janjimu ninggalke loro ning jero dodo
Aku ra trimo

Aku uwes ora percoyo
Kabeh kata kata sayangmu kuwi mung ngapusi
Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih di sio-sio

Jaremu mbiyen kowe tresno aku
Janji ora ninggalke aku
Nanging pas kowe ketemu ro kae
Tresnamu pindah ning ati liyane

Aku uwes ora percoyo
Kabeh kata kata sayangmu kuwi mung ngapusi
Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih di sio-sio

Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih di sio-sio

Download Lagu Gratis Aku Sing Lungo - Aftershine di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Aku Sing Lungo - Aftershine Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Aku Sing Lungo - Aftershine.

Tags:

Aku Sing Lungo - Aftershine, Aku Sing Lungo - Aftershine mp3, lagu Aku Sing Lungo - Aftershine, download Aku Sing Lungo - Aftershine, Aku Sing Lungo - Aftershine mp3 download, download lagu Aku Sing Lungo - Aftershine mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home