Download lagu Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara de Mp3

Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara de

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 269.723

Duration: 05:39

MP3 size: 4.63 MB

Date: 13 December 2019

Download Lagu Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara de MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara de MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara de terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara de
Artist :Aftershine
Duration :05:39
View :269.723
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara de

Rino ing wayah wengi
Aku kelingan kowe sek mbien ngancani
Susah seneng dilakoni bebarengan
Tanpa terpikirkan akhire bubaran

Atiku loro njobo njerone ambyar
Nyawang sliramu andang nduwe gandengan
Iki ati udu bahan nggo dolanan
Aku trimo ngalah mugo e kowe bungah

Mbokyo tulung sadaro 
Ojo sakpenak e dewe 
Kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandengan karo wong lio 
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

Opo kowe ra ngerumangsani
Aku merjuangke esuk awan bengi
Golek rejeki tak nggo ngeragati
Mbasan kowe dadi lali sek ngancani 

Sepurane kangmas aku ninggal lungo
Aku sadar aku wes ngelarani 
Aku yo pengen bahagia
Jujur kesel mlarat urip rekoso

Mbokyo tulung sadaro 
Ojo sakpenak e dewe 
Kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandengan karo wong lio 
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

(sepurane aku kangmas)
Modaro... Sadaro....
(aku pengem ayem)
Ojo sakpenak e dewe 
(kowe kudu ngerti) 
Kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
(Dudu maksudku ngelarani)
Waton ninggal lungo
(nangin aku pengen urip mulyo)
Gandengan karo wong lio 
(Kanggo aku)
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

Download Lagu Gratis Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara de di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara de Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara de.

Tags:

Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara de, Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara de mp3, lagu Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara de, download Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara de, Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara de mp3 download, download lagu Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara de mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home