Download lagu Denny Caknan - Sanes Mp3

Denny Caknan - Sanes

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 9.180

Duration: 05:52

MP3 size: 5.37 MB

Date: 3 April 2023

Download Lagu Denny Caknan - Sanes MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Denny Caknan - Sanes MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Denny Caknan - Sanes terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Denny Caknan - Sanes
Artist :Denny Caknan
Duration :05:52
View :9.180
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Denny Caknan - Sanes

Opo koe ra ngerti larane
Nalika pas aku kelangan koe
Ngancani mongso sepimu
Nuruti opo karepmu
Nyatane atimu
Dudu nggo aku

Arep o gedhene roso tresnoku
Sak jerome atiku dinggo sliramu
Yen udu sing dikarepke
Sanes sing dipingini
Durung sempet duweni
Pun kon ngikhlaske

Nyatane sak singkat-singkate ceritane
Ngelalekne tetep ora gampang
Ra koyo koe sing gampang nggolek liyane

Ngancani nanging ora iso nduweni
Ngenteni nanging koe malah ngenteni tresno liyane
Dudu aku ternyata sing mbok karepke

Udane soyo deres ra mandek-mandek
Atiku melu teles pas udane teko koe lungo
Koe lungo milih wong sing luweh mulyo

Nyatane sak singkat-singkate ceritane
Ngelalekne tetep ora gampang
Ra koyo koe sing gampang nggolek liyane

Ngancani nanging ora iso nduweni
Ngenteni nanging koe malah ngenteni tresno liyane
Dudu aku ternyata sing mbok karepke

Udane soyo deres ra mandek-mandek
Atiku melu teles pas udane teko koe lungo
Koe lungo milih wong sing luweh mulyo

Pas udane teko koe lungo
Koe lungo milih wong sing luweh mulyo

Download Lagu Gratis Denny Caknan - Sanes di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Denny Caknan - Sanes Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan - Sanes.

Tags:

Denny Caknan - Sanes, Denny Caknan - Sanes mp3, lagu Denny Caknan - Sanes, download Denny Caknan - Sanes, Denny Caknan - Sanes mp3 download, download lagu Denny Caknan - Sanes mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home