Download lagu Denny Caknan - Sugeng Dalu Mp3

Denny Caknan - Sugeng Dalu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 1.156.028

Duration: 06:00

MP3 size: 4.38 MB

Date: 7 August 2019

Download Lagu Denny Caknan - Sugeng Dalu MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Denny Caknan - Sugeng Dalu MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Denny Caknan - Sugeng Dalu terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Denny Caknan - Sugeng Dalu
Artist :Denny Caknan
Duration :06:00
View :1.156.028
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Denny Caknan - Sugeng Dalu

Sugeng dalu
Ati seng biyen tau ngelarani
Wes suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngrusak tatanan ati seng wes pengen lali
Karo gedhe duwure balungan mu

Aku wes ora gagas kata luka
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
Mario leh mu dolanan ati
Wes wayahe we kapok mblenjani

Reff:

Udan tangise ati
Saiki wes rodo terang
Masio isih kadang klelingan
Kowe seng tak sayang sayang

Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wes cukup ra bakal tak baleni

Download Lagu Gratis Denny Caknan - Sugeng Dalu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Denny Caknan - Sugeng Dalu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan - Sugeng Dalu.

Tags:

Denny Caknan - Sugeng Dalu, Denny Caknan - Sugeng Dalu mp3, lagu Denny Caknan - Sugeng Dalu, download Denny Caknan - Sugeng Dalu, Denny Caknan - Sugeng Dalu mp3 download, download lagu Denny Caknan - Sugeng Dalu mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home