Download lagu Gede Roso - Eny Sagita (Jandhut Version Cover) Mp3

Gede Roso - Eny Sagita (Jandhut Version Cover)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 13.246

Duration: 04:25

MP3 size: 3.52 MB

Date: 14 September 2019

Download Lagu Gede Roso - Eny Sagita (Jandhut Version Cover) MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Gede Roso - Eny Sagita (Jandhut Version Cover) MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Gede Roso - Eny Sagita (Jandhut Version Cover) terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Gede Roso - Eny Sagita (Jandhut Version Cover)
Artist :Eny Sagita
Duration :04:25
View :13.246
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Gede Roso - Eny Sagita (Jandhut Version Cover)

Kudu piye maneh
Anggonku mbuktikke
Tresno iki tulus
Ra mung nggo dolanan

Wes tak perjuangke
Nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji
Nyenengke atimu

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Kudu piye maneh anggonku mbuktikke

Tresno iki tulus, ra mung nggo dolanan
Wes tak perjuangke, nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji, nyenengke atimu

Opo kurang percoyo, opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni, kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowea

Download Lagu Gratis Gede Roso - Eny Sagita (Jandhut Version Cover) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Gede Roso - Eny Sagita (Jandhut Version Cover) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Gede Roso - Eny Sagita (Jandhut Version Cover).

Tags:

Gede Roso - Eny Sagita (Jandhut Version Cover), Gede Roso - Eny Sagita (Jandhut Version Cover) mp3, lagu Gede Roso - Eny Sagita (Jandhut Version Cover), download Gede Roso - Eny Sagita (Jandhut Version Cover), Gede Roso - Eny Sagita (Jandhut Version Cover) mp3 download, download lagu Gede Roso - Eny Sagita (Jandhut Version Cover) mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home