Download lagu Gede Roso - Vivi Artika Mp3

Gede Roso - Vivi Artika

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 20.433

Duration: 06:00

MP3 size: 4.57 MB

Date: 17 February 2020

Download Lagu Gede Roso - Vivi Artika MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Gede Roso - Vivi Artika MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Gede Roso - Vivi Artika terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Gede Roso - Vivi Artika
Artist :Vivi Artika
Duration :06:00
View :20.433
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Gede Roso - Vivi Artika

Kudu piye maneh
Anggonku mbuktikke
Tresno iki tulus
Ra mung nggo dolanan

Wes tak perjuangke
Nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji
Nyenengke atimu

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Kudu piye maneh anggonku mbuktikke
Tresno iki tulus, ra mung nggo dolanan
Wes tak perjuangke, nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji, nyenengke atimu

Opo kurang percoyo, opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni, kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Download Lagu Gratis Gede Roso - Vivi Artika di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Gede Roso - Vivi Artika Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Gede Roso - Vivi Artika.

Tags:

Gede Roso - Vivi Artika, Gede Roso - Vivi Artika mp3, lagu Gede Roso - Vivi Artika, download Gede Roso - Vivi Artika, Gede Roso - Vivi Artika mp3 download, download lagu Gede Roso - Vivi Artika mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home